Stone Wrap

Şirket Hakkında
<a href="http://www.stonewrapbayi.com" alt="Stonewrap" title="Stonewrap">Stonewrap</a> ; Dünyanın en eski yapı malzemesi olan Taş, tüm estetiği ve tarihi dokusu ile mekanlarınıza değer katmaktadır. Her yörenin tarihi dokusunu yansıtan Taş KaplamaModelleri birebir gerçek taşların yüzeylerinden hazırlanan kalıplarda üretilerek beğeninize sunulmaktadır. Bünyesinde hiçbir kimyasal madde bulunmayan Taş Duvar Kaplamaları çimento, kum ve doğal taş tozundan üretilmektedir.

Stonewrap Bayi ; Doğal Taşlara oranla hafifliği ve uygulama kolaylığı Dekoratif Taş Kaplama modellerimizi ön plana çıkartmaktadır. Taş Kaplamalar ile aynı yüzey dokusuna sahip geniş ve dişli derz dolgular taş yüzeylerinde ayrı bir görsel şölen sunmaktadır. İç mekanlarınızın tüm alanlarında; TV Ünitesi Arkası Taş Kaplama, Şömine Bacası Taş Kaplama, Bahçe Duvarı Taş Kaplama, uygulamalarınızda tüm Taş Modellerimizi kullanabilirsiniz. İç Mekan Taş Kaplama uygulamaları, tüm İç Mimar ve Tasarımcıların gözdesi olmuştur.
Stone Wrap
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Stone Wrap
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Anıl Anıl
Adres: Osmangazi Mah. Mimarsinan Cad. No:41/1 sancaktepe / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5613643
Web Sitesi: http://www.stonewrapbayi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Stone Wrap firma bilgileri. Stone Wrap adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Stone Wrap ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Stone Wrap firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.