Stor Perde Ve Zebra Perde Yıkama Fabrikası

Şirket Hakkında
STOR PERDE YIKAMASI VE TAMİRİ
ZEBRA PERDE YIKAMASI VE TAMİRİ
JALUZİ PERDE YIKAMASI
DİKEY P.V.C. YIKAMASI
Stor Perde Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Stor, Zebra, Jaluzi gibi perdelerin yaygın olarak kullanılmaya başlamasıyla ve yapıları itibari ile normal yıkama sistemlerinin bunların temizliğne olanak sağlamaması perde yıkamayı yeni bir sektör haline getirmiştir. Fakat bu döneme kadar perde temizleme konusunda çok fazla bir çalışma olmadığından bu temizleme işlemi firmalar tarafından manuel olarak elde basit şekillerle yıkama yapılarak çözülmüştür. Sivas ilinde bu işlemi profesyonel anlamda yapan ilk firma olma özelliğini taşımaktadır.



Ayrıca kullandığı ultrasonic sistem bu sektörde ilk ve tek olma özelliğini taşımaktadır. Ultrasonik yıkama işleminde temizlenmesi istenen materyal, bir sıvı içerisine konur ve sıvının bulunduğu kaba ultrasonik ses dalgaları gönderilerek yıkama işlemi gerçekleştirilir.Yüksek frekanslı ses dalgaları saniyede yaklaşık 30.000 defa yüksek ve alçak basınç degişimleri kullanılır. Standart ölçülerde sunulan ve 3 metre uzunluğa kadar üretilebilen tanklara sahip Stor Yıkama makinası temizlemenin gerçekleştiği bir ultrasonik tank ile, bunun hemen sonrasında uygulanacak bir durulma tankından oluşmaktadır. Bu sayede perdeler hiç bir yıpranmaya maruz kalmadan sadece ses dalgalarının oluşturduğu titreşimler sayesinde profesyonel olarak temizlenmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Stor Perde Ve Zebra Perde Yıkama Fabrikası
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: SÜLEYMAN BEY
Adres: 4 EYLÜL SANAYİ SİTESİ
Şehir: Sivas
Ülke: Türkiye
Telefon: (539) - 2514165
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Stor Perde Ve firma bilgileri. Stor Perde Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Stor Perde Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Stor Perde Ve Zebra Perde Yıkama Fabrikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.