Studyoersin

Şirket Hakkında

1967 Yılında Antalya'da Doğdu.Fotoğrafçı Bir Aileden Gelen Yılmaz ÇAMKESEN, Lise Eğitiminden Sonra Fotoğraf Alanında Kendini Geliştirmek Amacı İle İstanbul'da Ünlü Fotoğraf Ustaları İbrahim Zaman Ve İlyas Akkuyu'dan Fotoğraf Eğitimi Aldı. Daha Sonra Antalya'da Kendi Kurduğu Fotoğraf Stüdyosunda Evlilik, Reklam ve Moda Fotoğrafçısı Olarak Çalışmalara Devam Etmektedir.... Fotoğrafcılığın kendine Özgü dünyası vardır; ve fotoğrafcı bu dünya ve diger dünyalara, degişik bakış açıları ile girme şansına sahiptir.... Unutmayın dünyanın engüzel fotoğrafını en basit fotoğraf makinası ile çekebilirsiniz.....
Studyoersin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Studyoersin
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Teknoloji » Dijital Fotoğraf Makinesi
Yetkili Kişi: yılmaz çamkesen
Adres: abdiipekci cad no 72 antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3445340
Web Sitesi: www.studyoersin.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Studyoersin firma bilgileri. Studyoersin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Studyoersin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Studyoersin firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.