Su Makinesi Yaşam Teknolojileri

Şirket Hakkında
SuMakinesi’ten her eve bir su arıtma tesisi:

SMproA & SMproB

Hayata değer katan çözümleriyle konforu artıran SuMakinesi, yeni nesil sufiltreleme cihazı SMproA & SMproB ile her eve kolayca ve mükemmel su kalitesi sunuyor.

Çeşme suyunu beş kat filtreleme işleminden geçirerek içilecek kaliteye getiren SMproA & SMproB Cihazları aynı zaman Tezgahınızın altında çok şık bir şekilde yeralıyor Mutfaklara kusursuz teknoloji, yüksek verim ve estetik getiren SuMakinesi, tüm ürünleri ile hayat kalitesini yükseltecek ayrıntılar sunmaya devam ediyor.

Her zaman güvenilebilecek ürünler tasarlayan SuMakinesi, yeni nesil su arıtma cihazı SMproA & SMproB ile de her ev için temiz ve sağlıklı suyu garanti ediyor. Temiz suya ulaşma konusunda ideal bir seçim olan SuMakinesi SMproA &SMproB, her evde kolaylıkla kullanılabiliyor ve içme suyu elde edilmesi konusunda büyük bir rahatlık sağlıyor.

Yeni SuMakinesi su arıtma cihazı ile plastik şişe ve damacanada su alma işleminden ve dolayısıyla ekonomik yükten kurtulan kullanıcılar, aynı zamanda suyun uzun süre plastik şişelerde saklanması nedeniyle ortaya çıkabilecek zararlı madde ve bakterileri de hayatından çıkarıyor.

Plastik şişeye son veren yeni ürün, bu özelliğiyle çevre için atılmış kişisel bir adım anlamına da geliyor. 5 kat filtreleme ile mükemmel su En iyi içme suyu kalitesini hızlı ve kolay bir şekilde sunan yeni SMproA & SMproB, çeşmeden gelen suyu ters ozmoz da dahil olduğu 5 kat filtrelemeden geçiriyor.

Su Kalitesi Birliği’nin Altın Mühür sertifikasını (Water Quality Association Gold Seal Certificate) taşıyan ve (NSF, FDA, CE standartlarına uygun ) SMproA &SMproB, şık tasarımı uygun fiyatı ile her eve girebilecek bir ürün olarak asla kalitesini ve uygun fiyatını bozmuyor.

Böylece kullanıcılar, istedikleri zaman temiz ve sağlıklı su ile çay veya kahve yapma olanağına da kavuşuyor, filtre değişiminde de büyük kolaylık sunuyor.
Su Makinesi Yaşam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Su Makinesi Yaşam Teknolojileri
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Beyaz Eşya
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Su Bayisi
Yetkili Kişi: Mustafa kemal şimşeker
Adres: Ankara Karşıyaka mah. 507. sok no:25/23 yeni mahalle
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3460323
Web Sitesi: www.sumakinesi.com
Ürünleri
* Pompasız özel tasarım. * U.S.A Filmtec 75 galon RO membran(TERS OSMOZ) * 290 litre/gün su üretim kapasitesi * Tezgah altı kullanım özelliği * Sa...
* Pompasız özel tasarım. * U.S.A Filmtec 75 galon RO membran(TERS OSMOZ) * 290 litre/gün su üretim kapasitesi * Tezgah altı kullanım özelliği * Sa...
75 Gpd Filmtech Membran Filtre 280 lt Günlük Kapasite 5 Aşama Reverse Osmosis (Ro) Sistem Quick Şatof Valf Quick Flow Akım Kısıtlayıcı Flow:450 Mm ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Su Makinesi Yaşam firma bilgileri. Su Makinesi Yaşam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Su Makinesi Yaşam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Su Makinesi Yaşam Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.