Subaşımühendislik

Şirket Hakkında
Subaşı mühendislik ve danışmanlık bürosu yıllardır ormancılık faaliyetleri konusunda siz müşterilerimiz için kaliteyi ve hizmeti ilke edinmiş olup çağdaş, yeniliklere açık, dinamik yapısı ile sürekli değişmekte olan gerek sektörel, gerekse ülkemizin genel ekonomik şartlarına kolayca uyum sağlayabilmektedir. Kuruluşundan bu yana, kısa sürede Türkiye'nin değişik bölgelerinde birçok projeye imza atmış olup, yapılan tüm projeleri başarıyla tamamlamıştır.

Ormancılık sektöründeki misyonumuz siz müşterilerimizin sorunlarına hızlı, kaliteli ve en doğru çözüm yollarlını sunarak değerli müşterilerimizin zaman ve para kaybınızı önlemeyi amaçlamaktadır. Kendi sektöründe en yüksek değeri sunan büromuz, tüm paydaşlarına en büyük getiriyi sağlamaktadır.

Ormancılık sektöründeki vizyonumuz yetiştirilmiş iyi donanımlı, teknik bilgi ve beceriye sahip nitelikli elemanlarımızla sektörde etkin ve öncü bir model oluşturmaktayız.

Subaşı mühendislik ve danışmanlık bürosu Türkiye'de tek olup, taşıdığı bu vizyonu ve üslendiği misyonu ile sektörünün önemli kilometre taşlarındandır.
Subaşımühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Subaşımühendislik
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
Yetkili Kişi: ayhan subaşı
Adres: Madenler Mh. Şehit Ünal Kalafat Cd.Mert Sk. No:7/2 ÜMRANİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 4959600
Web Sitesi: www.subasimuhendislik.com
Ürünleri
orman mühendisleri odasından onaylı ağaç röleve planlarınız en kısa sürede yapılır... orman mühendisi ayhan subaşı 0506 495 96 00
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Subaşımühendislik firma bilgileri. Subaşımühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Subaşımühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Subaşımühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.