Suers Mühendislik Elk. Mek. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
1993 yılında kurulan “ ATA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. “; 2011 yılı başında, yeni katılan personelimiz ile elektrik ve mekanik olarak proje ve taahhüt faaliyetlerinde daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla, Dudullu / Ümraniye’deki yeni plazasında “ SUERS MÜHENDİSLİK ELEKTRİK MEKANİK TAAHHÜT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. “ adı ile hizmet vermeye başlamıştır.

Taahhüt işlerimizi; Formen, Ustabaşı ve Usta unvanlı uzman personel, proje faaliyetlerimizi ise bu konuda yetişmiş deneyimli elemanlar ile yürütmekteyiz.
Suers Mühendislik Elk.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Suers Mühendislik Elk. Mek. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Tarhan Süer
Adres: Esenkent Mah. Barajyolu Cad. No : 44 / A Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5271010
Faks: (216) - 5271014
Web Sitesi: www.suers.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Suers Mühendislik Elk. firma bilgileri. Suers Mühendislik Elk. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Suers Mühendislik Elk. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Suers Mühendislik Elk. Mek. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.