Şükür Flok

Şirket Hakkında
1992 yılında Şükür Flok olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başladık ve bugüne kadar artan ürün ve hizmet kalitesini siz müşterilerimize vermeye devam ediyoruz.
Ürünlerimizde Flok uygulama esnasında en ileri teknoloji flok makinelerini kullanmaktayız.
İstanbul ve Türkiye genelinde piyasanın parça zemin ve kısmi flok uygulamalarının %90 ına hitap ediyoruz.Bu başarıda en büyük etken müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve ürün kalitesine gösterdiğimiz titizliktir.
Son teknolojiyle donatılmış labaratuarlarda profesyonel kimyacı kadroyla birebir irtibat halindeyiz. Renk ve ürün geliştirme çalışmalarımız siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için aralıksız devam etmektedir.Ürünlerimiz ile ilgili daha geniş bilgi almak için lütfen bizimle bağlantıya geçiniz.
Şükür Flok
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şükür Flok
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: murat sarı
Adres: merkez mah.uysallar sk.no:23 g.o.paşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6164877
Web Sitesi: www.sukurflokvelaminasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şükür Flok firma bilgileri. Şükür Flok adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şükür Flok ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şükür Flok firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.