Sultan Müzik Aletleri

Şirket Hakkında
Sultan darbuka olarak üretim deneyimlerimize 1980 yılında başladık. Aluminyum ve bakır hammaddelerine dayalı tamamı el yapımı darbukalar üretmekteyiz. Yüzlerce yıllık Türk el sanatları olan çekiç işleme ve Erzincan işleme metodları ile birer sanat eseri olan ürünlerimizi dünyanın dört bir yanına ihraç etmekteyiz. Sultan darbuka olarak gerek bu enstrümanın dünyaca tanınması ve gerekse bu el sanatının sürdürülmesi için deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak üzere İstanbul’daki fabrikamızda üretimimizi sürdürmekteyiz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yüzlerce yıllık Türk el sanatları olan çekiç işleme ve Erzincan işleme metodları ile birer sanat eseri olan darbuka, bongo, davul gibi ürünlerimizi dünyanın dört bir yanına ihraç etmekteyiz
İletişim Bilgileri
Firma: Sultan Müzik Aletleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: şükrü sevim
Adres: Fevzi Çakmak Mah. 22. Sok. No: 10 Esenler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4294304
Faks: (212) - 4294204
Web Sitesi: http://www.sultandarbuka.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Müzik Aletleri
Sultan darbuka olarak üretim deneyimlerimize 1980 yılında başladık. Aluminyum ve bakır hammaddelerine dayalı tamamı el yapımı darbukalar üretmekteyiz....
Sultan Müzik Aletleri firma bilgileri. Sultan Müzik Aletleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sultan Müzik Aletleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sultan Müzik Aletleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.