Sunenerjitr , Ankara Ltd

Şirket Hakkında
Yenilenebilir enerji (Güneş, Alternatif, rüzgar, Isı Pompaları, LED aydınlatma) çözümleri ve tek kaynaktan Teknolojiler; Küçük ve büyük ölçekli şirketlere; danışmanlık, destek ve satın alma hizmetlerinde uzmanlaşmıştır.

2008 sonunda SunEnerji, Yenilenebilir Güneş enerjisi sistemleri üzerine de çalışmalarına Kurumsal şirketler ve satış müdürü Fatih Çakırca ile başlayarak devam etmektedir.

SunEnerji müşterilerinin kendilerine özel ihtiyaçlarını anlamanın öneminin farkındadır. Bu sektördeki bilgilerimizi, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanarak, öncelikle Güneş ve yenilenebilir enerji, uygulamalarının entegrasyonu hizmetleri gibi günümüzün enerji, elektrik, Isı, problemlerine yanıt veren hizmetler sunmakta uzmanlaşmıştır. Verimli bir iletişim ağı kurmanın, başarının anahtarı olduğunu düşünmekteyiz.

Güneş enerji sistemlerinden Elektrik üretimi ve santral kurulumu, toprak ısı pompa sistemleri gibi bir çok alanlarda; danışmanlık, ürün temini, proje ve maliyet fizibilitesi, imalat ve uygulama gibi hizmetleri vermeye başlamıştır.

Bu alanlardaki hizmet ve tecrübelerini ise tüm Türkiye�ye yaymak üzere çalışmalarına devam etmektedir. Öncelikle dünyada geliştirilen yenilenebilir enerji kaynaklarına ait ürünlerin bilimsel ve teknik özelliklerini çözmek daha sonra da bu tecrübe ve deneyimlerimizi insanlarımıza aktarmak, gerektiğinde eğitimsel katkılar sağlamak, bazı ürünlerin şirketimiz AR-GE çalışmalarıyla geliştirilmesini temin etmek, bazı imalatların ise firmamız tarafından gerçekleştirilmesiyle, çok önemli olan bu kaynakların uygulanabilirliklerini temin etmek amacıyla hizmet veren bir şirket olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Bugüne kadar Bize verdiğiniz güven ve güçle, daha iyisini, daha ekonomiğini, daha çok kazancınız olanını sizlere sunmaya devam edeceğiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sunenerjitr , Ankara Ltd
Sektörü: Enerji » Alternatif Enerji
İkincil Sektörü:Enerji » Alternatif Enerji
Yetkili Kişi: FATİH ÇAKIRCA
Adres: BAĞLAR CADDESİ. AKYAZICI APT. NO: 92/11 06660 KAT: 1 ÇANKAYA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5240190
Web Sitesi: www.isi-pompasi.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sunenerjitr , Ankara firma bilgileri. Sunenerjitr , Ankara adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sunenerjitr , Ankara ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sunenerjitr , Ankara Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.