Sunpak

Şirket Hakkında
Bizler SunPak ailesi olarak 2002 den bu yana ambalaj sektöründe faaliyet gösteren bir firmayız. Biz şirket olarak en önemli unsurun hizmet sektöründe olduğuna inanmış ve bu konuda sıfır tavizle çalışmayı şiar edinmiş bir kuruluşuz.
Bizler için en başta gelen ilke dürüstlüktür. Bu güne kadar hep bu ilkenin ışığında ilerlemekteyiz. İyi ürün çıkartmak, hızlı ulaşım, kaliteli ürün içeriği, iyi ambalaj ve en önemlisi steril ortamlarda üretmektir. Amaç ürün satmak olduğu kadar beşeri ilişkileri sıkılaştırmaktır müşterilerimizle.
Pazarlama ve satış felsefemiz 3 ana unsuru aynı yüzdelerle yan yana getirmektir
1) Kalite
2) Fiyat
3) Hizmet
Sunpak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sunpak
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Gıda Ambalajlama
Yetkili Kişi: Ali
Adres: Marmara Sanayi sitesi J Blok No:197 İkitelli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4944395
Web Sitesi: www.sunpak.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sunpak firma bilgileri. Sunpak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sunpak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sunpak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.