Surat Naklıyat A.s.

Şirket Hakkında
Surat Naklıyat A.s., İstanbul ili KAVACIK MAH , KAVACIK - ISTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ERKAN GUL dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1976 tan Bugune Tum OrtaDogu Ulkelerine sinirsiz hizmetler,

Basta Irak olmak uzere Suriye , Urdun , Dubai , Katar , Kuwait , Iran , Lubnan gibi bir cok ulkeye Komple - Parisyel - Agir ve Proje Tasimacilik hizmetleri sunuyoruz .

Ozmal ve Kiralik araclarimiz ile Uluslararasi Tasimacilik Sektorunde 1976 dan bugune en iyi hizmetleri ve navlunlari sunmaktayiz .
İletişim Bilgileri
Firma: Surat Naklıyat A.s.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: ERKAN GUL
Adres: KAVACIK MAH , KAVACIK - ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6802241
Faks: (216) - 6802244
Web Sitesi: www.azuretransport.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Surat Naklıyat A.s. firma bilgileri. Surat Naklıyat A.s. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Surat Naklıyat A.s. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Surat Naklıyat A.s. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.