Sürdürülebilir Gündem

Şirket Hakkında
Sürdürülebilir Gündem Haber Sitesi, Türkiye'den ve dünyadan sürdürülebilirlik ve kurumsal (sosyal) sorumluluk ile ilgili haberleri okuyucuları ile buluşturmak amacı ile kurulmuştur. Kurum ve kuruluşların ekonomik, sosyal ve çevresel konulardaki haberlerinin yanı sıra kurumsal sorumluluk ve sürdürülebilirlik etkinlik duyuruları, ödül programları, eğitim fırsatları ve kariyer olanaklarını da okuyucularına sunmaktadır.

Sürdürülebilir Gündem Haber Sitesi, köşe yazısı alanı ile okuyucularına aynı zamanda proaktif olarak fikir ve düşüncelerini paylaşma imkanı sağlamaktadır.

Sürdürülebilir Gündem Haber Sitesi içerisinde yer alan Akademi bölümünde ise sürdürülebilirlik raporları, sürdürülebilirlik makaleleri, sürdürülebilirlik araştırmaları ve kurumsal (sosyal) sorumluluk ve sürdürülebilirlik alanında yayınlanan kitaplar bölümü bulunmaktadır.

Sürdürülebilir Gündem Haber sitesi okuyucularının desteği ile her geçen gün kurumsal sorumluluk ve sürdürülebilirlik haberleri alanında kendini geliştirmekte, daha kapsamlı yayın için çalışmalarını zenginleştirmektedir.
Sürdürülebilir Gündem
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sürdürülebilir Gündem
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Yayıncılık
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Elektronik Yayın
Yetkili Kişi: Göksel Topçu
Adres: Av.Süreyya Ağaoğlu Sok No:72/6 Teşvikiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 0218501
Web Sitesi: http://www.surdurulebilirgundem.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sürdürülebilir Gündem firma bilgileri. Sürdürülebilir Gündem adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sürdürülebilir Gündem ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sürdürülebilir Gündem firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.