Surface Baskıbeton Nakliyat

Şirket Hakkında
Surfacee inşaat baskıbeton Nakliyat Baskı Beton Nedir ?Tüm mekanlar için tasarlanmış çok çeşitli renkleri ve deseni olan zemin kaplama sistemidir.
Günümüz şartlarında dünya piyasalarındaki tüm zemin kaplama malzemelerinin en kaliteli tek alternatifi çevre düzenlemeleri, yollar, işmerkezleri, turistik tesisler, parklar, otoparklar, benzin istasyonları ve bahçe düzenlemeleri Baskı Betonun uygulandığı alanlardır .
Baskı Beton ; dökülecek özel beton la aynı yüksek mukavemetli , aşınma ve darbelere dayanıklı , tozumayan , leke tutmayan , kaydırmazlık sağlayan , solmayan beton teknokojisidir.
doğal malzemelerden oluşan çevre dostu baskı beton sahada blok olarak uygulandığı için tek tek döşenmiş taş görüntüsü vermesine karşın zeminde zamanla oluşabilecek oturmalardan etkilenmez. Baskı Beton ; fiyatı , sağlamlığı, kalitesi, ve uygulama hızı açısından kendisini kanıtlamıştır...
Surface Baskıbeton Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Surface Baskıbeton Nakliyat
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: senol
Adres: Turgay Yolu Caddesi Nedret Sokak No : 10 Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4595474
Web Sitesi: http://www.surfacee.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Surface Baskıbeton Nakliyat firma bilgileri. Surface Baskıbeton Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Surface Baskıbeton Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Surface Baskıbeton Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.