Svm Organizasyon

"Siz hayal edin biz gerçekleştirelim,"

Şirket Hakkında
Hakkımızda
Her Anınız çok değerlidir.! Samimi büyüleyici akıl almaz güzellikleri ve değişim rüzgarını sizlerin önüne sunmaktan gurur duyuyoruz.

SVM Organizasyon 2008 yılından günümüze Açılış, Düğün, Konser, sergi , toplantı, kongre, temel atma, fuar , kokteyli festival organizasyonlarının tercih edilen ismi haline gelmiştir. Davet ve organizasyonları başarıyla ve profesyonel ekibiyle büyüyerek geniş bir platforma taşımaya devam etmektedir.

Misyonumuz; Dürüstlük, Samimiyet, Farkındalık, Mükemmeliyet ilkesi ile ilerlemektedir.

SVM Organizasyon bulunduğu konumu her daim korumuş bunu da en üst noktaya taşımayı hedef almıştır. Müşteri memnuniyetini hedef alan ve en küçük ayrıntı dahil her şeyiyle size kusursuz organizasyonlar sunarak sizlerin işlerinizde pratikliği sağlayan, bir o kadar da sizlerle aynı heyecanı paylaşarak, güvenilir yardımcınız olmak, rüyalarınızı sizlere yaşatmak bizlerin vazgeçilmez ilkesidir.

SVM Organizasyon ile fark edilen çalışmalara imza atmak ve konuşulacak izler bırakmak dileğiyle..
Svm Organizasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Svm Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: MURAT CAN ARICI
Adres: SVM Organizasyon ,Tercüme ve Reklamcılık Ltd. Şti. Adres: 1479 Sokak Kenet Sitesi No: 15 K: 2 D. 6 Kubilay ve Kristal İş Merkezi Karşısı Alsancak - İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4216670
Web Sitesi: www.svmorganizasyon.com.tr
Ürünleri
Sizler için yapabileceklerimiz ; Düğün Mekanı Alternatifleri, Davetiye, Lcw Takibi, Host, Hostes Karşılama Ekipleri, Oturma Düzeni ve Ekipm...
İlan Talep ve Teklifleri
Svm Organizasyon İle Fark Edilen Çalışmalara İmza Atmak Ve Konuşulacak İzler Bırakmak Dileğiyle..
Organizasyonlarımız Açılışlar ve Alan Organizasyonu Düğün Organizasyonu Piknik Organizasyonu Mezuniyet ve Kep Töreni Kurumsal Organizas...
Svm Organizasyon firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Svm Organizasyon firma bilgileri. Svm Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Svm Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Svm Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.