Syb İnşaat San. Ürünl. İç Ve Dış Tic.& Vega Gayrimenkul

Şirket Hakkında
SYB İNŞAAT & VEGA GAYRİMENKUL kurulduğu yıldan itibaren bir aile şirketi olup kurulduğundan bugüne şehrin birçok yerinde gayrimenkul yatırım işlerinde bulunmuştur. Faaliyet konusu çoğunlukla yap-sat yöntemi ile kentin dört bir yanında lüks konut üretimi yapmış ve yapmaya devam edecektir.
Hızla değişen teknoloji ve sosyo-kültürel ortamın gereklerini en yenilikçi özgün tarz ve tasarımlar ile ele alan şirketimiz, çağdaş yapılarla sağlıklı kentsel dönüşüme katkıda bulunmakta; profesyonel yönetimi, hızlı organizasyon yapısı ve tecrübeli teknik kadrosuyla konusunda markalaşma çabasındadır.
Her projesini ayrı bir heyecan ve kalite ufkuyla ele alan SYB İNŞAAT & VEGA GAYRİMENKUL hep daha iyinin peşinde olarak yapacaklarına odaklanmaktadır. Bir inşaat firması olarak taşıdığı sorumlulukların farkında olan firmamız ortaya konulan yapıların işlevsellik, sağlamlık ve estetiği ile eser düzeyinde standart taşımasına önem vermektedir.
SYB İNŞAAT & VEGA GAYRİMENKUL; Geçmişten günümüze ve geleceğe hayatı şekillendiren projeler sunan, bu projelerde sadece barınacak bir mekanın çok ötesinde yaşam alanlarına ruh katan, güven ve huzur veren, en rahat, en güzel, en modern, en estetik evler için araştırma çalışmaları yapan ve bu çalışmalarla birlikte hayatın şekillendiği yepyeni binalar ortaya çıkartan bir şirkettir.
Misyonumuz:
Misyonumuz, zamanın gerektirdiği değişikliklerle yenileyen kesintisiz müşteri memnuniyeti sağlayarak nitelikli ve deneyimli iş gücü kullanarak, kaliteyi, hayatı kolaylaştıran ve doğayı koruyan unsurlarla ön planda tutup, konforun yaşamın gerçeği olduğunu benimseyen, yüksek teknolojiyle insan gereksinimlerini her zaman buluşturan, detaycılığı ve kusursuzluğu ilke olarak benimseyen dinamikleri Misyon olarak edinmiştir.
Vizyonumuz:
Teknolojik gelişmeleri değişim olarak kabul eden SYB İNŞAAT & VEGA GAYRİMENKUL modernizasyonu, estetiği ve fonksiyonel bütün
Syb İnşaat San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Syb İnşaat San. Ürünl. İç Ve Dış Tic.& Vega Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Selahattin Yüksekbaş
Adres: Şht. Teğ. Harun Kılıç Cad. No:1 Sok:31 Yenişehir Mah.
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 6336690
Web Sitesi: www.sybtrading.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Syb İnşaat San. firma bilgileri. Syb İnşaat San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Syb İnşaat San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Syb İnşaat San. Ürünl. İç Ve Dış Tic.& Vega Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.