Szutest

Şirket Hakkında
Szutest Uygunluk Değerlendirme A.Ş. 2005 yılından beri hizmet veren en geniş kapsama sahip güvenilir ve lider uygunluk değerlendirme kuruluşlarından bir tanesidir. Szutest test, denetim, muayene ve belgelendirme hizmetlerinin birçoğunu Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite olarak yürütmektedir. Szutest ayrıca, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından birçok alanda yetkilendirilmiştir.

Hizmet kapsamını her geçen gün genişleten Szutest, hizmet verdiği coğrafyalara da yenilerini ekliyor. Güney Kore, Çin Halk Cumhuriyeti, Rusya, Bulgaristan yurtdışı ofisleri ve onlarca farklı ülkeden müşterileri ile en çok tercih edilen uluslararası uygunluk değerlendirme kuruluşu olma hayaline yaklaşıyor.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Szutest
Sektörü: Hizmet » Sigortacılık
İkincil Sektörü:Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: Taha
Adres: Tatlısu Mahallesi, Akif İnan Sk. No:1, 34774 Ümraniye/istanbul Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4694666
Web Sitesi: https://www.szutest.com.tr/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Szutest firma bilgileri. Szutest adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Szutest ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Szutest firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-01-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.