T Makine Sanayi

Şirket Hakkında
Tmakine, sektöründe 10 yılı aşkın tecrübeye sahip olup, bünyesinde genç, dinamik ve alanında uzman çalışanları sayesinde yüksek standartta makineleri üretip doğru çözümleri müşterinin ihtiyacına en uygun fiyatlarla sunmaktadır.
Şirketimiz ambalaj makineleri alanında komple anahtar teslim ambalaj ve otomasyon çözümleri sunarken müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda, satış öncesi/satış/satış sonrası olmak üzere sürecin her aşamasında maksimum desteğini vermektedir.

Tmakine, başlıca dolum makineleri, kapatma makineleri, etiketleme makineleri, kodlama makineleri ve komple paketleme sistemlerini geniş bir yelpazede müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda inşa edip yerinde kuran İstanbul merkezli bir üretici firmadır. Firmamız beklentilerinizin ötesinde performans gösterecek dolum makinelerinden oluşan bir ürün gamı sunarken en yüksek oranda güvenlik, verimlilik, yenilikçilik ve maliyet kontrolü sağlamaktadır.

Tek amacımız güvenilir, sağlam, iş etik kuralları çerçevesinde çalışıp emin adımlarla büyüyen bir şirket yaratıp ülkemiz sanayisine ve müşterilerimize kesin çözümler yaratmaktır.
T Makine Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: T Makine Sanayi
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makine Parçaları
Yetkili Kişi: Süleyman Karabaş
Adres: T Makine Sanayi esenşehir Mah. Gülnar Sokak No:25 34776 Yukarı Dudullu – Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5401633
Web Sitesi: www.tmakine.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ambalaj Ve Paketleme Makineleri
sıvı dolum makineleri ile diğer özel makine konusunda tecrubeli ekibimiz ile uygun fiyatlarla imal etmekteyiz
T Makine Sanayi firma bilgileri. T Makine Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda T Makine Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

T Makine Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-02-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.