Tabela Noktası

Şirket Hakkında
Tabela Noktası 1998 yılında açık hava reklam sektörüne adımını atarken, “Sorunsuz ve Kaliteli Hizmet” ilkesini benimseyerek kullanışlı, modern işler üretmeyi ön planda tutmuştur. Geçmişten bugüne taşıdığı deneyim ve birikimi son teknoloji ile birleştirerek uluslararası standartlarda hizmet vermeyi sürdüren Özgüven Reklam yurt içinde birçok başarılara imza atmıştır. Deneyimli Tasarım kadromuz son teknolojinin sağlamış olduğu olanakları en üst seviyede kullanarak özgün, kaliteli, sanat değeri yüksek ve kalıcı ürünler tasarlamaktadır. Siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda tasarladığımız açık hava reklamları 3 boyutlu modelleme yaparak en iyi şekilde sizlere sunmayı amaçlıyoruz.
Tabela Noktası
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tabela Noktası
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Yunus Emre Atayay
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Meşrutiyet Sokak No. 7 Çekmeköy - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6404666
Web Sitesi: http://www.tabelanoktasi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tabela Noktası firma bilgileri. Tabela Noktası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tabela Noktası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tabela Noktası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.