Takipcell Araç Takip

Şirket Hakkında
Türkiyede ve dünyada araç takip sistemleri alanında, yazılımını ve donanımını kendisi üreten ve bunu paket halinde müşterilerine sunan sayılı şirket bulunmaktadır. Teknolojisi ve hizmet kalitesi ile bu şirketler arasında üst sıralara yükselen Takipcell, dünya pazarında da önemli oyunculardan birisi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Dünyaya teknoloji ihraç eden bir Türk markası olma amacıyla çalışan Takipcell, siz değerli müşterilerimize her zaman en yeni teknoloji ve en iyi hizmet kalitesini vermeyi amaç edinmistir.
Takipcell Araç Takip
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Takipcell Araç Takip
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
Yetkili Kişi: tugba
Adres: Çınar Mah. Cumhuriyet Cad. Site Sok. NO:9 Villa No:2 Küçükyalı - Maltepe / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3660829
Web Sitesi: www.takipcell.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Takipcell Araç Takip firma bilgileri. Takipcell Araç Takip adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Takipcell Araç Takip ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Takipcell Araç Takip firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.