Talha Bilgisayar Webkobi Internet Hizmetleri

Şirket Hakkında
Web sitelerinin içerik sunması yanında interaktif olarak işlev kazandığı günümüzde pek çok web uygulaması üretilmektedir. Web üzerinden satış yapmaktan, özel bayi bilgi uygulamalarına, kurum içi intranet uygulamalarından, bankacılık uygulamalarına kadar pek çok alanda oluşturulan programlama ürünleri bu işlevlerini de doğru bir görsel arayüz ile anlaşılır, kolay kullanılır ve programlama standartlarına uygun bir şekilde sunmalıdır. Hazır sistemler kurulur ayrıca teknik destek verilir.Webkobi hazır internet paketleri sayesinde kullanıclara ekonomik çözümler sunar.

Bayiler için avantajlarımız ise 3 kademeli bayilik sistemidir. Yani kısaca örnekleyecek olursak, satışınızdan komisyon kazanmanızın yanısıra, alt bayileriniz ve onların alt bayilerinin satışlarıda sizlere komisyon olarak yansımaktadır.Sadece hizmet sattıkça değil, satılan tüm hizmetlerden komisyon almaktasınız.

Bireysel Bayiler için :
Kimlik Fotokopisi ve T.C Kimlik Numarası

Kurumlar Bayiler için:
Vergi Levha Fotokopisi ve Vergi Numarası

Webkobi bayiliği ücretsizdir. Bayilik için gerekli koşulları taşıyan kişi yada kuruluşlara bayilik verilmektedir
Talha Bilgisayar Webkobi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Talha Bilgisayar Webkobi Internet Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Talha Ozman
Adres: Hacı Ömerağa Mah. 2127.Sok No:7/A Talha Bilgisayar Karamürsel KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 4526965
Web Sitesi: www.webkobi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Webkobi Hazır Internet Paketi Bayiliği
Web sitelerinin içerik sunması yanında interaktif olarak işlev kazandığı günümüzde pek çok web uygulaması üretilmektedir. Web üzerinden satış yapmakta...
Talha Bilgisayar Webkobi firma bilgileri. Talha Bilgisayar Webkobi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Talha Bilgisayar Webkobi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Talha Bilgisayar Webkobi Internet Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.