Tam Metal

Şirket Hakkında
Tam Metal Ferforje, Demirdoğrama, Alüminyum, Küpeşte, Çatı, Çelik Konstrüksiyon, Yangın Merdiveni, Prefabrik Yapı Ve Her Türlü Kaynak, Tamirat, Onarım İşlerinizi İtina İle Yapılır..
Tam Metal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1991 Yılından İtibaren İstanbul Anadolu Yakasında Hizmet Vermekte Olan Firmamız.. Gerek Referansları İle Gerek Çözüm Ortakları İle Sizlere Kaliteli İş Yapmayı Prensip Edinmiştir.. Tam Metal Ferforje, Demirdoğrama, Alüminyum, Küpeşte, Çatı, Çelik Konstrüksiyon, Yangın Merdiveni, Prefabrik Yapı Ve Her Türlü Kaynak, Tamirat, Onarım İşlerinizi İtina İle Yapılır.. İstanbul İçi Nakliye & Keşif Ücretsizdir. Şehir Dışı İşleriniz Karşılıklı Görüşülür.
İletişim Bilgileri
Firma: Tam Metal
Sektörü: İnşaat / Emlak » Ferforje
İkincil Sektörü:Makina » Kaynak
Yetkili Kişi: Tuba Atıcı
Adres: Çamçeşme Mah. Barbaros Cad. Coşkun Sk. No: 3/A Pendik/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 2913311
Web Sitesi: http://www.tammetal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yangın Merdiveni
1991 Yılından İtibaren İstanbul Anadolu Yakasında Hizmet Vermekte Olan Firmamız.. Gerek Referansları İle Gerek Çözüm Ortakları İle Sizlere Kaliteli ...
Tam Metal firma bilgileri. Tam Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tam Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tam Metal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.