Tamiş Böcek Ve Haşere İlaçlama

Şirket Hakkında
MİŞ Anatolia Turizm olarak Antalya’da 2004 yılında kurulan bugün ise Tamiş Haşere Kontrol Hizmetleri (Belge No: 992/383 12/ 02 / 2016) olarak konusunda uzman İstanbul’un en büyük şirketlerinden biridir.
Haşere ve kemirgenlere uyguladığımız yöntemlerin tamamen bilimsel verilere dayanması ve sunduğumuz hizmet standartları yaptığımız raporlama sayesinde sağladığımız müşteri memnuniyeti bizi sektörümüzde lider konumuna getirmiştir.
Tamiş Böcek İlaçlama olarak adımız işimizden gelir. İşimizi TAM yapmanın haklı gururunu taşıyoruz. İstanbul ve çevre ilçelere eşit fiyat garantisi ile 7/24 hizmet vermekteyiz.
Tamiş Böcek Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tamiş Böcek Ve Haşere İlaçlama
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Böcek İlacı
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Sefa Ersoy
Adres: Uyanik Sok No 20
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5754492
Web Sitesi: https://www.tamisilaclama.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tamiş Böcek Ve firma bilgileri. Tamiş Böcek Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tamiş Böcek Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tamiş Böcek Ve Haşere İlaçlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.