T&şahri Pet Aksesuar-şahri Deri Mamülleri

Şirket Hakkında
T&Şahri Hakkında


Uzun yıllar G&G Academia Veteriner Tanı ve Tedavi Merkezi'nin hasta sahibi ilişkileri yönetimini yapmış olan Tuğba ŞAHRİ, bu tecrübesini ilk eğitimi olan moda tasarımı ve baba mesleği olan deri aksesuar yapımı bilgileri ile harmanlayıp özel tasarım evcil hayvan aksesuarları üretimine başlamıştır. Sitemizde ürün çeşitlerimizden örnekleri inceleyip, özel tasarım ürünler hakkında her türlü sorularınız ve siparişleriniz için iletişim bölümündeki form ile bize ulaşabilirsiniz.
T&şahri Pet Aksesuar-şahri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: T&şahri Pet Aksesuar-şahri Deri Mamülleri
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Veterinerler / Veterinerlik Ürünleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Tuncay Dönmez
Adres: Yeşilpınar Mah. Coşkun Sok. No:14/b Alibeyköy-Eyüp
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5738355
Web Sitesi: www.tsahripetaksesuar.com
Ürünleri
T&Şahri Köpek Tasmaları
T&Şahri Kedi-Köpek Tasmaları
T&Şahri Kedi Tasmaları 9mm x 25cm 9mm x 30cm Aksesuarlı yada Düz çalışma..
İlan Talep ve Teklifleri
Konsinye Ürünler
2013 yılı sonuna kadar bizimle iletişime geçen petshop lar ve veteriner kliniklerine özel konsinye ürün satış imkanı... Hemen arayın.. www.tsahri...
T&şahri Pet Aksesuar-şahri firma bilgileri. T&şahri Pet Aksesuar-şahri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda T&şahri Pet Aksesuar-şahri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

T&şahri Pet Aksesuar-şahri Deri Mamülleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.