Tanrıverdi Danışmanlık

Şirket Hakkında
TANRIVERDİ Danışmanlık ve Çevre Teknolojileri, 2000 yılında kurularak, kuruluşundan bu yana danışmanlık konusunda sistematik çalışmalarla bir çok projeye imza atmıştır. Danışmanlık, Yönetim Sistemleri, eğitim ve mühendislik hizmetleri alanında, konusunda uzman, deneyimli danışmanlarıyla sektörün önde gelen lider firmalardan biri olmuştur.
Araştırma ve geliştirmeye gereken önemi vererek, Türkiye’de danışmanlık firmaları arasında lider olmayı kendine ilke edinmiştir. Sürekli kendini yenileyen çalışma arkadaşlarımız ve çözüm ortağı kimliğimiz ile en akılcı, bilimsel çözümler üreterek inandığımız bu yolculukta müşteri beklentilerini en iyi şekilde cevaplandırmaktayız.

Amacımız sizlere en iyi hizmeti verebilmektir…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tanrıverdi Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: SEVTAP TANRIVERDİ
Adres: BİRLİK MAHALLESİ 391. CADDE 17/2 ÇANKAYA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4862983
Web Sitesi: www.tdanismanlik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tanrıverdi Danışmanlık firma bilgileri. Tanrıverdi Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tanrıverdi Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tanrıverdi Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.