Taraftar Atkı İmalat

Şirket Hakkında
Firmamız 10 yıllık iş tecrübesiyle başta Türkiye olmak üzere birçok Avrupa ülkesine atkı ve taraftar ürünleri üretmektedir. Üretim kapasitemiz günlük toplam 12,000 adet üründür. Ar-Ge bölümümüz sizlere daha hızlı ve kaliteli ürün sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Taraftar atkı imalatı olarak müşteri memnuniyeti en önemli prensiplerimizdendir. Tasarım bölümümüz, tasarımlarınızı güncel tutmak adına sizlere sürekli yeni projeler ile ilgili bilgi vermektedir. Birçok ajans ve üreticilerden en belirgin farkımız tasarımlarınızı ücretsiz sunmaktır.
Taraftar Atkı İmalat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Taraftar Atkı İmalat
Sektörü: Tekstil / Giyim » Spor Giyim
Yetkili Kişi: ufuk korkmaz
Adres: Gebze Organize San. Bölgesi (GOSB) - GEBZE
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6561881
Web Sitesi: http://www.taraftaratkiimalat.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Taraftar Atkı İmalat firma bilgileri. Taraftar Atkı İmalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Taraftar Atkı İmalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Taraftar Atkı İmalat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.