Taraftar Su - Kadıköy

"Taraftar Su"

Şirket Hakkında
Dört büyüklere “TARAFTAR SU”

Büyüklüğü günden güne büyüyen su pazarına, “TARAFTAR SU” adı altında iddialı bir marka daha merhaba dedi.

Projenin fikir sahibi Sn. Ayhan Yetkin ve yatırımcı BTYM kurucusu Sn. Nihal Muradoğlu, %100 Türk sermayeli bir anonim şirket kurdu. TFS A. Ş isimli bu şirket, “TARAFTAR SU” markası adı altında; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile lisans anlaşması imzalayarak; lisanslı suların Türkiye Dağıtım ve Pazarlanması hakları sahibi sıfatıyla, su pazarına iddialı bir giriş yaptı. Galatasaray ile yapılacak lisans anlaşması is çok yakında…

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ’un ismi ve logoları altında lisanslı su üretimi yaparak, her takım için ayrı ve özel ambalajlarla pazara sunan “TARAFTAR SU” kısa sürede yoğun talep görmüştür. Proje sahibi olan TFS A. Ş. uzun ve yoğun bir fizibilite dönemi sonrasında; AB standartlarında kaynağa sahip olması, damak tadına uygun olması, hijyenik tesisleri, dağıtım ağının büyüklüğü ve marka bilinirliği gibi unsurları göz önüne alarak KORUSU DOĞAL KAYNAK SULARI A. Ş. İle çalışma kararı almıştır.

Bursa ’nın güneydoğusunda, 1.350 metre yükseklikte, Uludağ – Yayla mevkii Yeniceyurt kaynağından çıkarılan, lezzetli ve üstün nitelikli bu doğal kaynak suyu, ilk etapta; 19 Litre Damacananın yanı sıra; 0, 33 Lt., 0, 50 Lt., 1, 5 Lt., 5 Lt. ve 10 Lt.’lik olarak üretilecektir.

TARAFTAR SU ‘ya gösterilen ilgi ve beğeniden hoşnutluk duyan firma yetkilileri; amaçlarını sadece ticari değer üretmek değil; spor kulüplerini destekleme şevki ile çıktıkları bu yolda, müşteri memnuniyeti ve gelişen Türk sporu mantığını sürdürülebilir kılmak olduğunu belirtiyorlar.
Taraftar Su -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Taraftar Su - Kadıköy
Sektörü: Gıda / Tarım » Su Bayisi
Yetkili Kişi: Levent ELMACI
Adres: Caferağa Mahallesi Gürbüz Türk Sokak No:25/A Moda - Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5507070
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Taraftar Su - firma bilgileri. Taraftar Su - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Taraftar Su - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Taraftar Su - Kadıköy firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.