Tarman Dıs Tıc As

"En büyük prensibimizden biri yerine getiremeyeceğimiz sözleri vermemek , verdiğimiz sözleri tutmaktır"

Şirket Hakkında
Tarman Dış Ticaret A.Ş. , Blue House markası altında 6 yıldır Türkiye’de elektirikli ev aletleri sektöründe başarıyla yer almaktadır. Blue House modern küçük ev aletleriyle ev ve mutfak ihtiyaçlarına çözüm getirmektedir. Geniş kullanım alanı ve zengin alternatifler, markamızın en güçlü özelliğidir. Küçük ev aletleri sektöründe ihracat hacmimiz ile beraber üretim yapımız da piyasada yerimizi hızlı bir şekilde almamızı sağlamıştır.

‘’Kendi evimizde kullanamayacağımız ürünleri satmamalıyız’’ sloganını ana kriter olarak gören Blue House; pişirme-kızartma, gıda ve içecek hazırlama, kişisel bakım, ısıtma-soğutma ve temizlik kategorilerinde, mikrodalga fırından elektrikli süpürgelere, saç kurutma makinelerinden basküllere kadar hayatı kolaylaştırıcı çözümler üretmeye ve geliştirmeye devam etmektedir.

Kalite ve estetik konularında verdiği önemi, ‘’Seviyorsan, Blue House’dur” sloganıyla destekleyen firmamız, Türkiye genelinde yayılmış 300’den fazla servis noktası tarafından sağlanan ve 3 yıl süresince geçerli olan servis garantisi ile de müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlamıştır. Blue House olarak ana hedefimiz, dinamik ve yaratıcı kadromuz ile müşteri memnuniyetini tam anlamıyla sağlayabilmektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tarman Dıs Tıc As
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Elektrikli Ev Aletleri
Yetkili Kişi: Serpıl Yılmaz
Adres:
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 0000000
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tarman Dıs Tıc firma bilgileri. Tarman Dıs Tıc adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tarman Dıs Tıc ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tarman Dıs Tıc As firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.