Taş Kaplama

Şirket Hakkında
Yaşam alanlarınıza zarafet ve estetik kazandırmak bizim işimiz. Yılların tecrübesi, uzman kadromuzla beraber, iyinin en iyisini sizlere sunmak için çalışıyoruz. Teknolojinin tüm imkânlarını hiç çekinmeden kullanan Sena Stone, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için hedeflerini büyütüyor. Dekoratif Taşlar, Dekoratif Paneller ve Dekoratif Tuğlalarda, her geçen gün üretim kapasitesini hem büyütüyor hem de yeni sektöre yeni modeller kazandırmaya devam ediyor. 2 bin metrekarelik kapalı alanda fabrikamızla beraber, atölyemiz, Showroomumuz, satış ofisimizle gün geçtikçe güçlenerek büyüyoruz. Müşterilerimize dostluk odaklı yaptığımızı hizmetler, bizlerin en büyük referansı olmuştur. Yapı sektörünün vazgeçilmez ürünü haline gelen dekoratif ürünler konusunda uzman, tecrübeli, profesyonel ve alternatif çözümler sunuyoruz. Sena Stone olarak firmamız, hem ürün ve sarf malzemesi satışı yapmakla beraber, anahtar teslimi proje uygulamalarını gerçekleştirmektedir. Sizleri satış ofisimize ve teşhir mağazamıza bekliyoruz. Yılların birikimiyle yaptığımız çalışmalardan memnun kalacağınızın teminatını veriyoruz. Sena Stone, “Farklı olmak ayrıcalıktır.”
Taş Kaplama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Taş Kaplama
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
Yetkili Kişi: Hayati Sedef
Adres: Adil Mah. Genç Osman Cad. Müzdelife Sok No 2
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5925066
Web Sitesi: www.taskaplama.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Taş Kaplama firma bilgileri. Taş Kaplama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Taş Kaplama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Taş Kaplama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.