Tasarium Yapı Modern İnşaat Teknolojileri Ve Paz San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
TASARİUM KEPENK&PANJUR YAPI MERKEZİ
a- Her türlü kepenk, konut garaj kapısı, işyeri kepenk sistemleri, panjur, monoblok panjur, manuel panjur ve aksesuarları, işleri ile uğraşmak, servis hizmeti sağlamak. Bu alanlarla ilgili üretim tesisi kurmak, kurulmuş olanlara iştirak etmek, devralmak, devretmek, işletmek, proje hazırlamak ve danışmanlık hizmeti vermek. Bu alanlarla ilgili kullanılacak her türlü makine alet teçhizat donanım ile bunların yedek parça ve aksamlarını, madde ve hammaddelerini temin etmek üretim parkuru oluşturmak. Kullanılan Alüminyum profillerin toptan ve parekende alım satım işlerini yapmak, söküm ve montaj hizmetlerini yürütmek. Bu ürünlerin ithalat ve ihracatını ve oluşan hurdaların pazarlamasını yapmak.
b- Elektrikli tüp motor, santral motor, endüstriyel motor ve aksesuarları kullanmak, toptan ve parakende satışını, ithalat ve ihracatını yapmak.
c- Otomasyon sistemi ve aksesuarları uygulamak, toptan ve parakende satışını, ithalat ve ihracatını yapmak.
d- Her türlü otomatik kapı, fotoselli kapı, teleskopik fotoselli kapı ve aksesuarları uygulamak, servis hizmeti sağlamak, toptan ve parakende satışını, ithalat ve ihracatını yapmak.
e- Her türlü alüminyum doğrama işleri, cam, katlanır cam balkon, kış bahçesi, motorlu cam tavan, alüminyum cephe kaplama sistemleri, kompozit cephe ve silikon cephe sistemleri, yangın kapıları, bariyer sistemleri, yan kayar kapı sistemleri, plastik doğrama, metal kapı, kompozit levha uygulamaları yapmak, servis hizmeti sağlamak, alım satım ve imalat, ithalat ve ihracatını yapmak, bayilik almak, bayi ağı oluşturmak, sektördeki diğer firmalara taşeronluk hizmeti yapmak,
f- Metal mamulleri sac ve profil imalatı yapmak, alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak.
g- Konusu ile ilgili işlerde işletme kurmak ve yatırım yapmak. Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmak.
h- Yurt içi ve yurt dışından sağlanan ilk madde, malzeme, mamul ve yarı mamüllerin alım satım ve imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.
Tasarium Yapı Modern
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tasarium Yapı Modern İnşaat Teknolojileri Ve Paz San.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Otomatik Kepenk Sistemleri
Yetkili Kişi: HASAN AK
Adres: İ.O.S.BÖLGESİ MUTSAN SANAYİ SİT. M 12 BLOK NO:36 İKİTELLİ-BAŞAKŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4851835
Web Sitesi: www.tasarium.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tasarium Yapı Modern firma bilgileri. Tasarium Yapı Modern adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tasarium Yapı Modern ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tasarium Yapı Modern İnşaat Teknolojileri Ve Paz San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.