Taşcı Kardeşler Tanker&treyler İmalat San.tic.ltd.şti

"TAŞCI TANKER&TREYLER"

Şirket Hakkında
Firmamız; 1978 yılında sadece Tanker sektörüne hitap etmek amacıyla kurulmuştur. Yıllar boyunca hizmet ettiği sektörde yenilikçi yapısıyla kendini gerek; modern araçlar gerekse müşteri arz ve taleplerine göre geliştiren firmamız; 1996 yılında şirketleşmiştir. Yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda şu anda internet sayfamızda da bulunan ürünleri üretmeye de başlamıştır. Gerek ihracat gerekse yurtiçi satışlarda; müşterilerine sunmuş olduğu ürün kalitesi ve ürün teslim sonrası hizmetleri ile sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Firmamız; şu anda; 2.000 metrekare kapalı 3.000 metrekare açık alan olmak üzere toplam 5.000 metrekare alanda, akaryakıt tankeri, asit tankeri, bitüm tankı(asfalt), roley tankeri, yer altı tankları, damper, römork, lowbet, yarım şase tır, tanker şase tır, tanker şase dorse, sal kasa, dam truck (kum serpme makinası) konusunda üretim yapmakta ve bu ürünlerin boyanması konusunda hizmet vermektedir. Ayrıca firmamızın; SHELL, AKPET, ALPET firmalarına bağlı bayilerin boya işlemlerini yapması konusunda da bahsedilen dağıtım şirketleriyle anlaşması bulunmaktadır. Web Sayfamızda bulunan sertifikalar başlığı incelendiğinde de eğitimli ve alanında yetişmiş personelle, dünyaca kabul edilen ISO ve TSE standartlarında üretim yaptığı ve hizmet verdiği görülecektir.

Misyonumuz:

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Taşcı Kardeşler Tanker&treyler İmalat San.tic.ltd.şti
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: BURAK DOLEK
Adres: 1. O.S.B. GÜVENÇLİ SOK.NO.13 SELÇUKLU
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2511020
Faks: (332) - 2511190
Web Sitesi: http://www.tascitanker.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Taşcı Kardeşler Tanker&treyler firma bilgileri. Taşcı Kardeşler Tanker&treyler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Taşcı Kardeşler Tanker&treyler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Taşcı Kardeşler Tanker&treyler İmalat San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.