Taşcı;yumurta Ambalaj Ve Paketleme Makinası Konya

Şirket Hakkında
TAŞCI MAKİNA;paketleme makinası fiyatları, yumurta ambalaj paketleme makinası, shrink makinası, tünelli shrink, L kesim shrink, dikey paketleme makinası, vakum makinası, vakumlu ambalaj makinası, vakum paketleme makinası, şirink makinesı, bakliyat paketleme makinası, torba ağzı yapıştırma makinası, gıda paketleme makineları, yumurta paketleme makinası, ambalaj paketleme makineları, paketleme makinası fiyatları, Ambalaj makinası, ambalaj makinaları, ambalaj makina, Ambalaj makinası fiyatları, paketleme makinaları, paketleme makinası, paketleme makine,
Taşcı;yumurta Ambalaj Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Taşcı;yumurta Ambalaj Ve Paketleme Makinası Konya
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Abdullah Taşcı
Adres: Karatay Sanayi Sitesi Freze Sokak No: 22 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2380963
Web Sitesi: www.paketlememakina.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Taşcı;shrink Ambalaj Ve Paketleme Makinası Konya
TAŞCI MAKİNA;shrink ambalaj makineları, shrink ambalaj makinası, vakum paketleme makinası, vakum makinası fiyatları, vakum paketleme, vakum ambalaj, v...
Taşcı;yumurta Ambalaj Ve firma bilgileri. Taşcı;yumurta Ambalaj Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Taşcı;yumurta Ambalaj Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Taşcı;yumurta Ambalaj Ve Paketleme Makinası Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.