Taşdetay

Şirket Hakkında
Doğal taştan yapılan cami ve minarelerin restorasyon ve imarında bulunan dedemizden sonra biz üçüncü kuşak olarak; proje, taşın kesimi ve montajına kadar aşamaları mükemmeli yakalamak ve yaşatmak için büyük bir azimle çalışmaktayız. Çukurova, iç Anadolu ile Güneydoğu Anadolu da tavsiyeye dayalı olarak mütemadiyen güzel eserler meydana getirdik.

Aynı kararlılıkla müşteri memnuniyetine dayalı olan çalışmalarımızla siz sayın müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.
Taşdetay
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Taşdetay
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Duvar Kaplama
Yetkili Kişi: Mehmet Fatih Acarlıoğlu
Adres: E-5 Karayolu Üzeri Küçük Mangıt Köyü Karşısı Taş Atölyesi Ceyhan/ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 7229870
Web Sitesi: www.tasdetay.com
Ürünleri
Farklı şömine modellerimize ulaşmak için www.tasdetay.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Bazalt Mezar 1 modelimizde bazalta işleme yaparak taşa bir değer kazandırmaktan gurur duyoruz bazalt kara taş olarakta bilinmektedir aynı zamanda bu t...
doğal taş ile yapmış olduğumuz anıt çeşmeler, taş çeşmeler, park, bahçe çeşmeleri ve fıskiyeler
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Taşdetay firma bilgileri. Taşdetay adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Taşdetay ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Taşdetay firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.