Tatil Çarşısı - Sihir Turizm

Şirket Hakkında
ARTAŞ YAPI TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ 1989’da Yılmaz Yaramışlı tarafından karayolu ulaşımcılığı ile faaliyetlerine başlamıştır.Profesyonellik ve kurumsal hizmet anlayışı ile değişen şartlar ve trendler doğrultusunda güvenilir, istikrarlı ve emin adımlarla ilerleyen firmamız müşterilerimiz den gelen talepleri de göz önünde bulundurarak 2009 yılında TÜRSAB A acente belgesi alarak hava yolu ve kara yolu taşımacılığında Sihir Turizm çatısı altında faaliyetlerini sürdürmektedir.Sihir turizm bir aile şirketidir.Şirketimiz, Yönetim kurulu başkanı Yılmaz YARAMIŞLI, Oğulları Şirket Genel Müdürü Faik YARAMIŞLI, Şirket Genel Müdür yardımcısı Ali YARAMIŞLI tarafından yönetilmektedir.

Güvenilir, istikrarlı ve emin adımlarla ilerleyen firmamız müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlayarak, 2011 yılı Nisan ayında TATİLÇARŞISI birimimizi kurarak, yurt içi ve yurt dışı seyahat, konaklama, otel, paket turlar, kongre ve fuar organizasyonları, transfer ve vize hizmetleri vermektedir.

Gelişen hizmet sektöründe büyümeyi hedefleyen şirketimiz 2011 yılında kendi bünyesi içinde alt acentelikler vererek büyümeyi hedeflemiş, İzmir bölgeleri(Buca Şirinyer, Basmane, Üçyol, Narlıdere,
Balçova, Gaziemir, Çiğli, Hatay/Samandağ)şubeleri ile şeffaflık anlayışı ile hesap verebilen başarılı bir takım oluşturmuştur.

Firmamız müşterilerine değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek amacı ile profesyonel call center ekibimizle 24 saat online destek sunmaktayız..

İSO 9001-2008 Kalite Yönetim Standartları ile hizmet verdiği her ürün ve noktada üstün hizmet ve kalite anlayışını göstermektedir.
Tatil Çarşısı -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tatil Çarşısı - Sihir Turizm
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Faik Yaramışlı
Adres: 1717 Sokak No: 74 / A
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3812122
Web Sitesi: www.tatilcarsisi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tatil Çarşısı - firma bilgileri. Tatil Çarşısı - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tatil Çarşısı - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tatil Çarşısı - Sihir Turizm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.