Tatil Villası

Şirket Hakkında
Tatilvillası Kimdir ?
tatilvillası özel olarak seçilmiş ve direktiflerimiz doğrultusunda kriterlerimize uygun hale getirilmiş tatil seçenekleri sunarken size kiraladığımız villa ve apartların teslimi ve daha sonrasında 7/24 saat ulaşabileceğiniz kusursuz hizmet sunar. Hizmetlerimiz arasında Hava alanı transfer, hava alanı teslim araç kiralama, Özel Aşçı, Bakıcı, Temizlikçi, Özel Rehber gibi seçenekler talepleriniz doğrultusunda profesyonel olarak sunulur lHayallerinizdeki Tatili yaşamak için sitemizden villanızı seçebilir yada bize nasıl bir konutta tatil yapmak istediğinizi belirtip önerdiğimiz tatil evinde unutulmaz bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz… http://www.tatilvillasi.com.tr yer almaktadır. Tatilvillası.com.tr.ekibi olarak en büyük misyonumuz Türkiye’ de hiçbir faaliyet ve hiçbir mali gideri olmaksızın sadece web sitesi üzerinden pazarlama yapan ve hiçbir sorumluluk taşımayan sanal internet sitelerinin önüne geçerek gerçek güvenilir hizmeti yerinde ve sorunsuz sunan ve dünyaca tanınan bir Türk firması olmaktır. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve bakımını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkullerin özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizleri bilgilendirebiliriz. kalkan'da ev konforunda yazlık tatil farkını yaşamanız için kalkanda bulunan ofisimizi ziyaret edebilir veya iletişim bilgilerimizden bize ulaşıp danışmanlık hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Saygılarımızla,
- See more at: http://www.tatilvillasi.com.tr/KurumsalDetay.aspx?ID=6#sthash.OWUFehJf.dpuf
Tatil Villası
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tatil Villası
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Konaklama
Yetkili Kişi: Cemil Gümüş
Adres: YalıBoyu mh. Cumhuriyet Cad. No:9/B Kalkan / Kaş – Antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 8443862
Web Sitesi: http://www.tatilvillasi.com.tr/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tatil Villası firma bilgileri. Tatil Villası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tatil Villası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tatil Villası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.