Tatilcity Seyahat Acentesi, Vize Ve Uçak Bileti Satış Ve Rezervasyon Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Tatilcity, A Grubu TÜRSAB ve IATA (Uluslararası Havayolu Taşımacılığı Birliği) üyesi seyahat acentemiz Beylikdüzü Markacity AVM’de bulunan ofisi ile; Kıraç, Hadımköy, Büyükçekmece, Avcılar, Esenyurt, Bahçeşehir, Silivri, Çerkezköy, Selimpaşa, Çatalcadaki, daha doğrusu tüm İstanbuldaki müşterilerimize hızlı, ekonomik uçak biletleri, vize işlemleri, renkli tatil seçenekleri konusunda yardımcı olmaktadır.

THY yolları acentesi şirketimiz, tüm dünya havayolları ile online bağlantı merkezli rezervasyon sistemi sayesinde güvenli, kaliteli ve en uygun fiyatlı bilet satışı ve rezervasyonu yapmaktadır. THY Biletleri yanında, atlasjet, onur air, ve pegasus uçak biletlerini de online satış ve rezervasyonunu sağlamaktadır.

Turizm sektöründeki deneyimi ile avrupa, Schengen, amerika ve diğer ülkelerin vize işlemlerini kolayca halletmenize yardımcı olmaktadır.

Seyahat organizasyonları, günübirlik turlar, kültür turları, promosyonlu turlar, yurtiçi turları, yurtdışı turları, treking turları, doğa turları ve macera turlarını en uygun fiyatlar ile hazırlamaktayız. Eğlenmek için doğru adrestesiniz...

Tatilcity Seyahat Acentesi,
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tatilcity Seyahat Acentesi, Vize Ve Uçak Bileti Satış Ve Rezervasyon Ltd. Şti.
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: İpek Kaya
Adres: Markacity AVM Beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8714400
Web Sitesi: http://www.tatilcity.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tatilcity Seyahat Acentesi, firma bilgileri. Tatilcity Seyahat Acentesi, adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tatilcity Seyahat Acentesi, ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tatilcity Seyahat Acentesi, Vize Ve Uçak Bileti Satış Ve Rezervasyon Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.