Tda Grup Fiber Optik& Led Aydınlatma - Shine Otel Ekipmanları

"TERCİH EDİLİYORSA BİR NEDENİ VAR.."

Şirket Hakkında
Firmamız TDA Grup fiber optik ve led aydınlatma teknolojileri adında İç Mimari ve Dekorasyon Hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca SHINE otel ekipmanları adındaki kuruluşumuz TERLİK, Havlu, VIP, kadife, tela vb. terlikler BUKLET, Sabun, duş bonesi, , makyaj pamuğu, kulak pamuğu, dikiş seti, tarak, diş seti, traş seti, şampuan, saç kremi, duş jeli, vücut losyonu, ayakkabı çekeceği, çamaşır poşeti, ayakkabı cila süngeri, banyo lifi ve diğerleri gibi birçok buklet malzemelerini yurt içi ve yurt dışı kurumsal ve kaliteli tüm otel, hastane, havayolları, sağlık güzellik merkezleri v.s gibi tüm sektörlere hizmet vermektedir.
Tda Grup Fiber
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tda Grup Fiber Optik& Led Aydınlatma - Shine Otel Ekipmanları
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: UĞUR TANDOĞAN
Adres: cumhuriyet mah. nazım hikmet bulvarı ADM plaza B.Blok K.5 D.16 No:79/81 beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8526660
Faks: (212) - 8543899
Web Sitesi: www.tdagrup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tda Grup Fiber firma bilgileri. Tda Grup Fiber adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tda Grup Fiber ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tda Grup Fiber Optik& Led Aydınlatma - Shine Otel Ekipmanları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.