Techmark Patent Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.

"Gelişen Teknolojinin Patenti"

Şirket Hakkında
Marka ve Patent tescili konularında danışmanlık hizmeti veren Dünya devi Techmarkın Türkiye koluyuz. %100 Türk sermayesi ve Techmark kalitesiyle bireyser müşteri odaklı uzmanlarımızla çalışmaktayız.
Trakyadaki Patent Mühendisimiz, telefon eden tüm firma ve şahısları ziyaret ederek bilgilendirme yapmakta dilerdiklerinde işlemlerini başlatmaktadır.
Patent ve Marka konusunda devam eden indirim kampanyalarımız ve bu konularda bilgi almak için danışmanlarımızı ücretsiz arayabilirsiniz.

Trakya Temsilcisi Patent Mühendisimiz:
Davut HARİ: 0532 717 82 78
Techmark Patent Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Patent ve Marka tescili konusunda gelişmiş alt yapımız ve bilgisayar sistemlerine dayalı araştırma ve iş takibi programlarımızla profesyonel bir alt yapıya sahip bir firmayız.
Konusunda uzman Marka Vekillerimiz, patent mühendislerimiz, avukatlarımızla tam ve yerinde destek vererek, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Techmark Patent Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Patent
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Marka Tescil
Yetkili Kişi: Davut HARİ
Adres: Trakya Home Office. Tekirdağ. Merkez İstanbul
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6432460
Faks: (212) - 6431860
Web Sitesi: www.techmark.com.tr
Ürünleri
Patent tescili konusunda dünyanın dev firmalarıyla çalışmalar yürüten şirketimiz. Türkiye içi ve tüm dünyada patent başvurusu yapmaktadır. Dene...
Marka tescili konusunda deneyimli vekillerimizle. ücretsiz araştırma ve uygun fiyatlarla tescil imkanı sunmaktayız.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Techmark Patent Ve firma bilgileri. Techmark Patent Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Techmark Patent Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Techmark Patent Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.