Tecnomed Medikal

Şirket Hakkında
TecnoMed Medikal;medikal sektöründe Türkiye ve dünyada faaliyet gösteren medikal gaz firmasıdır.Hastane medikal gaz tesisatı, yoğunbakım ünitesi, gaz prizi ve flowmetre gibi medikal ekipmanların satışını ve montaj hizmetini sunmaktayız.En yeni teknoloji ve farklı tasarımlarıyla hastanenize şık bir görünüm katmak için buradayız.İşbilmez firmaların sağlık sektöründe yaptıkları güvensiz ve kalitesiz işler yüzünden çoğu hasta ve hastane çalışanı zarar görmektedir.Vizyonumuz Türkiye'de medikal gaz sektöründe güvenceli ve kaliteli hizmet sunarak çıkan bu olumsuz kazalara son vermektir.Üzerinde çalıştığımız kontrol mekanizması sayesinde hastane bakımlarında, hastanelerin medikal gaz tesisatında çıkabiliecek bütün sorunları hızlı ve zayiat vermeden çözüme kavuşturmaktadır.Hastane medikal gaz tesisatında çıkabilecek gaz kaçağı, bozuk olan medikal ekipmanlarınız ve medikal gaz hakkında herşey için bize ulaşabilirsiniz.Mail adresimiz ve telefon hattımızla sizlere bi tık kadar uzaktayız..
Tecnomed Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tecnomed Medikal
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Ekipmanları
Yetkili Kişi: Yakup Hendem
Adres: İkitelli Osb.metal İş Sanayi Sitesi 10 Blok No:13/2 Başakşehir/ist.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3463181
Web Sitesi: www.medikalgazmarket.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tecnomed Medikal firma bilgileri. Tecnomed Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tecnomed Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tecnomed Medikal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-08-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.