Tecnosec Otomatik Kapı Sistemleri

Şirket Hakkında
TECNOSEC OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ olarak firmamız otomatik fotoselli kapılar ve güvenlik sistemleri sektöründe bizde varız diyerek bu hizmet sektörüne girmiş bulunmaktadır.

Firma olarak bu isim altında yeni olabiliriz ancak alt yapı ve teknik destek bakımından bu sektörde uzun yıllar faliyet gösteren isim yapmış firmaların taşeron görevlerini üstlenmiş ve alınan işleri hakkıyla yerine getirmiştir. Şu anda ise firmamız isim hakkını alarak taşeronluk balamından kurtulup, müşterilerinin projelerine çözüm yolları üreterek bu projeleri müşterilerinin en güzel ve kullanışlı şekilde verim alabilmeleri için çaba göstermektedir. SATIŞINI YAP , MONTAJINI YAP , PARANI AL DAHA SONRADA KAYBOL MANTIĞIYLA ÇALIŞAN bazı firmaların bu mantığıyla madur durumda kalan müşterilerimizde bilgi birikim ve tecrübelerimizle ön fizibilite çalışmaları ve servis hizmetlerimiz ile maduriyetlerini gidermeye çalışmaktayız. Ucuz mal alacak kadar zengin olmayan ülke insanımız, ülkemiz kaynaklarının en iyi şekilde kullanması için yapılan uygulamaların LÜKS olmayıp gerekli olduğu bilincine varmakta olduğundan uzun vade lisan anlaşmaları ve yatırım planları yapan TECNOSEC OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ üretime geçme çalışmalarına hız vermiştir. Müşteri memnuniyeti için firma olarak ana ilkemiz; KALİTELİ ÜRÜN, UYGUN MALİYET, SORUNSUZ SERVİS HİZMETİ ile her zaman güvenebileceğiniz Çözüm Ortağınız olmaktır.

Bu ilkeye hizmet edecek; TECNOSEC OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ 'nin çalışma konuları içerisine, dahil ettiğimiz sistem ve ürünlerimiz ile her zaman müşterilerimizin yanında olmaktan ve hizmet vermekten mutluluk duymaktayız.
Tecnosec Otomatik Kapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tecnosec Otomatik Kapı Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Fotoselli Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Garaj Kapı Sistemleri
Yetkili Kişi: ÖZGÜR BEYGEREK
Adres: ERDİREN SOK. 12-B D.BAHÇE-MAMAK
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3202511
Web Sitesi: www.tecnosec.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tecnosec Otomatik Kapı firma bilgileri. Tecnosec Otomatik Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tecnosec Otomatik Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tecnosec Otomatik Kapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.