Tekalp Grup Makına İmalat İthalat İhracat San.ve Tic.a.ş.

Şirket Hakkında

Tekalp Grup A.Ş. kurulduğu andan itibaren her geçen gün genişleyen ürün yelpazesiyle kısa sürede sektöründe lider konuma gelmiştir. Geniş makina parkuru, CNC ve otomasyon sistemlerinde işlenen makina yedekparça ve bağlantı ekipmanları ile yurtiçi ihracatını gerçekleştirdiği 14 ülkeye ürün kalitesi, geniş pazarlama ağı ve sorunsuz teslimatı ile en iyi hizmeti sunmaktadır. Isıtma, soğutma ve doğalgaz tesisat bağlantılarında kullanılan metal kelepçe çeşitleri ve metrik civataları imalatı yanısıra özel ölçü imalatı ile alanındaki tüm ihtiyaçları cevaplayabilmektedir.

Sac, tel, hortumsan Ubolt kelepçeleri, geniş tip krom ve tırnaklı krom kelepçeleri, doğalgaz kelepçeleri ve ağır yük kelepçeleri metrik civata ve trifon imalatları ile üretimine hızla devam etmektedir. Ürün çeşitliliği ve kaliteden taviz vermeyen imalatı ile sektöründe markalaşmış ve piyasasında müstesna bir yer edinmiştir.
Tekalp Grup Makına
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tekalp Grup Makına İmalat İthalat İhracat San.ve Tic.a.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: Orhan OKTAY
Adres: Fevzi Çakmak Mah. Meşe Çıkmazı Sok. No.:4/C Kaynarca-Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5830930
Web Sitesi: www.tekalpgrup.com
Ürünleri
1/2" den 8" kadar uzun kısa trifonlu, ve doğalgaz kelepçeleri
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tekalp Grup Makına firma bilgileri. Tekalp Grup Makına adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekalp Grup Makına ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekalp Grup Makına İmalat İthalat İhracat San.ve Tic.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.