Tekdez Dezenfekte İzolasyon Arıtma Tem. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
TEKDEZ Su deposu temizliği, su deposu dezenfekte, izolasyon hizmetleri, depo izolasyon, su sebili temizliği, su sebil ozonloma, su tesisatı temizliği, soğutma kulesi temizliği hizmeti verir.
TEKDEZ dezenfeksiyon ve izolasyon alanlarında teknik altyapısını, 8 yıllık tecrübesiyle birleştirerek, konusunda uzman deneyimli kadrosu ile Türkiye genelinde sektöründe öncü firmalara hizmet sunmaktadır. TEKDEZ kurulduğu günden bu yana müşterilerine hizmetin en iyisini sağlamakla birlikte kendisini sürekli geliştirmeyi ve yenilemeyi ilke edinmiştir.
Tekdez Dezenfekte İzolasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tekdez Dezenfekte İzolasyon Arıtma Tem. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Hakan Ceylan
Adres: Siyavuşpaşa Mahallesi, Çitlenbik Sokak, No:19/6 Bahçelievler İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5540555
Web Sitesi: http://www.tekdez.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tekdez Dezenfekte İzolasyon firma bilgileri. Tekdez Dezenfekte İzolasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekdez Dezenfekte İzolasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekdez Dezenfekte İzolasyon Arıtma Tem. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.