Tekin Ziya Collections-tekin Örme

Şirket Hakkında
Tekin Ziya’ nın Kurumsal Yapısı 1996 yılından bu yana Türk örme ve hazır giyim sektöründeki yükselişini üretim, ürün teknolojilerine ve ürün kalitesine sürekli yatırımlarıyla sürdürmektedir.

Yıllık 250.000 adet triko örme ve aynı adetlerde konfeksiyon ve terbiyeleme kapasitesine sahip olup, tüm üretim işlemlerini kendi bünyesinde tamamlamaktadır.
Tekin Ziya Collections-tekin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tekin Ziya Collections-tekin Örme
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
Yetkili Kişi: ZİYA TEKİN
Adres: Üçoklar mah. 1. sanayi cad. no:63
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2202294
Web Sitesi: www.tekinorme.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Gömlek üstü hırka TEKİN ZİYA üretimidir.Fit kesimiyle vücudu kavrar ve mükemmel bir görünüme kavuşturur.Oldukça rahat ve sağlam örgü sistemi vardır.Sı...
Gömlek üstü hırka TEKİN ZİYA üretimidir.Fit kesimiyle vücudu kavrar ve mükemmel bir görünüme kavuşturur.Oldukça rahat ve sağlam örgü sistemi vardır.Sı...
Ürün kardelen iplikten üretilmiş olup ihraç fazlasıdır.Sınırlı sayıdadır.Oldukça rahat olan bu kazağın üzerinizde olup olmadığını anlayamayacaksınız.R...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tekin Ziya Collections-tekin firma bilgileri. Tekin Ziya Collections-tekin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekin Ziya Collections-tekin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekin Ziya Collections-tekin Örme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.