Tekma Plastik Kova Kasa Palet

"plastik kova kasa palet"

Şirket Hakkında
Tekma-Clean GR

Yağ Sindirimi ve Boru Temizleme Sistemi


Giriş

Tekma-Clean GR bakteri ve enzimlerin karışımdan üretilmiş bir üründür. Genetik olarak tasarlanmamış ve tamamen doğal bakteriler özellikle yağı sindirmek için kullanılır ve otel, restorant, et işleme tesislerindeki vb... boru tıkanıklıklarına radikal bir çözüm sunarlar. Doğal ve çevre dostu bir üründür.

İçindekiler:

Tekma-Clean GR’nin içindeki bakteri ve enzim karışımı ; Bacillus subtilies, Polymyxa, Asbergillus, Nocardia, Protease, Lipase, Cellulase ve diğer yararlı ve besleyici etkenleri içerir.

Görünüş: Kahverengi toz
Çözünürlük: Suda karıştırılabilen
PH(Optimum): PH=7
Sıklık: 430-520kg/m3
Nem: <15%

Uygulama Alanı:

Bu ürün yemek atığı, yağlar, saç, atık kağıt, kan, pamuk vb... organik maddeleri sindirebilir. Plastik, metaller, lastik gibi maddeleri sindiremez.

Yağ sindirimi, belediyelerde, nehir tıkanıklıkları, atıksu temizleme tesisleri, mutfak, tuvalet, kanalizasyon/boru, ahırlar, tarım alanlarında başarılı olmuş ve çevreye dair zararlı birçok etkiyi bertaraf etmiştir.

Uygulama Metodu:

Tekma-Clean GR’yi suyla karıştırın ve 30 dakika bekleyin. (Çeşme suyu klorin içeriyorsa çeşme suyundan kaçının)


Eğer suyun yüzeyinde 2.5 cm kadar ya da fazla yağ tabakası varsa temizleyin ve karışımı döküp karıştırın.

Eğer kalınlık 2.5 cm altındaysa, uygulama alanın PH derecesini ölçün. PH derecesi 6.5-7.5 arası ise ilk uygulama programına uyun.

İlk uygulama için süs havuzlarında en fazla kullanılması gereken miktar: 1 m3 = 450 g

Arıtma Borularında Uygulama:

TekmaClean-GR borulardaki kokmalara ve tıkanmalara karşı önlem alabilen tek üründür. Tamamen doğal olup borulardaki tıkanmalar, organik atığın atılması ve sindirilmesine kadar bütün sorunlara çözüm getirir. Kolay kullanımının yanı sıra, kesinlikle toksik maddeler taşımaz ve insan vücuduna da hiç bir zararı yoktur. Ürünü gece vakti kullanmak size en hızlı çözümü sunar ve hergün sadece 20
Tekma Plastik Kova
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Tekma Plastik kasa kova palet Türkiye plastik sanayinin içinde bulunan ve konunun gerektirdiği tüm deneyim , teknik bilgi ve makine parkuruna sahip firmalarından birisidir.Ürünler plastik kova , plastik kasa, plastik palet , plastik çöp konteyneri plastic box pallets , plastic, plastic case , Türkiye ve yurtdışındaki temsilcilikleri ile plastik ve CTP sektöründe 2005 yılında İzmir İTOB Organize sanayi bölgesinde tamamladığı yeni fabrikasında ticari faaliyetlerine devam etmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Tekma Plastik Kova Kasa Palet
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Organik Kimyasal Madde
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Su Arıtma Kimyasalları
Yetkili Kişi: Ufuk Başar
Adres: Tekeli Menderes İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 7990010
Web Sitesi: www.info@tekmapolietilen.com.tr
Ürünleri
Tekma plastik çöp konteyneri Plastik kasa kova palet
Tekma Plastik kasa kova palet
Tekma Plastik kasa kova palet
Tekma Plastik kasa kova palet
İlan Talep ve Teklifleri
Bakteri Enzim
Tekma-Clean GR Yağ Sindirimi ve Boru Temizleme Sistemi Giriş Tekma-Clean GR bakteri ve enzimlerin karışımdan üretilmiş bir üründür. Gen...
Bakteri Enzim
Tekma-Clean GR Yağ Sindirimi ve Boru Temizleme Sistemi Giriş Tekma-Clean GR bakteri ve enzimlerin karışımdan üretilmiş bir üründür. Gen...
Tekma Plastik Kova firma bilgileri. Tekma Plastik Kova adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekma Plastik Kova ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekma Plastik Kova Kasa Palet firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.