Teknik İş Çadırcılık

Şirket Hakkında
TEKNİK-İŞ(TEKNİK ÖĞRETMEN) 27 yıldır sektöründe yatırımı ve deneyimi il standartlarının üzerinde bir müşteri memnuniyeti hedeflemektedir.

Üretimimizdeki bazı ürünlerimiz: Her ebatta çadır imalatı, şemsiye, kamelya, kamp çadırı, fuar çadırları, iftar ve sahra çadırları, depo çadırlar, afet çadırları, oturma bankları, çöp sepetleri, gardırop, sandalye, elektro statik boya ve galvaniz çinko kaplama bilimum soğuk demir işleri seri imalat yapılır siz hayalinizdeki projenizi getirin biz gerçekleştirelim.
Teknik İş Çadırcılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknik İş Çadırcılık
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Ferforje
Yetkili Kişi: hüseyin kurucan
Adres: Sümer Mah. 2508 Sok. No : 3 Denizli / Merkez
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2650094
Web Sitesi: http://www.teknikiscadircilik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknik İş Çadırcılık firma bilgileri. Teknik İş Çadırcılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknik İş Çadırcılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknik İş Çadırcılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.