Teknik Tekstil

Şirket Hakkında
Firmamız kurulduğu günden bugüne sektördeki değişiklikleri ve talepleri yakından takip etmekte olup, sektörden iş elbiseleri , ceket, montlar, pantolon, önlük , yağmurluklar gini ürünlerle birlikte hastane , otel ve restaurant, Temzilik şirketleri gibi grubalara yönelik hizmette vermektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ürünlerimizde en önem verdiğimiz şey kullandığımız kumaşlardır. Talep edilene ürünler en seçkin kumaşlardan kullanılıp diktiğimiz ürünleri uzun süreli kullanım amaçlamaktır hedefimiz .

kalite+hizmet = fiyat
İletişim Bilgileri
Firma: Teknik Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
Yetkili Kişi: kasıım güneş
Adres: kadıköy istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 8273260
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kalite Ve Uygun Fiyatlara İş Elbiseleri
Firmalara uygun ve kaliteli şipariş üzerine dikilen ürünlerimizin fiyatları aşağıda belirtilmiştir. . Yüklü siparişlerde artı iskontolarımızda mevcu...
Teknik Tekstil firma bilgileri. Teknik Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknik Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknik Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.