Teknik Treyler;kuru Yük Treyleri,havuz Tipi Treyler Konya

Şirket Hakkında
TEKNİK TREYLER; Konyada Konteynır taşıyıcı treyler ve Hardox Damper treyler imalatı, silobas treyler ve Lowbet treyler imalatı, Kaya Damper ve Kasa Damper imalatı, havuz damper ve dorse imalatı, 1360 sal dorse ve dorse damper imalatı, damper ve Dorse imalatı, konteynır dorse ve tenteli dorse imalatı, tanker dorse ve lowbet dorse imalatı, kaya tipi ve kasa tipi dorse imalatı, havuz tipi dorse ve yana devirmeli dorse imalatı, Kuru Yük treyleri ve Havuz tipi treyler imalatı, kasa tipi treyler ve Damper tipi treyler imalatı, Platform treyler ve Kapaklı Sal kasa treyler imalatı yapmaktadır.
Teknik Treyler;kuru Yük
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknik Treyler;kuru Yük Treyleri,havuz Tipi Treyler Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: İbrahim Vural
Adres: Horozluhan Mahallesi Abidin Sokak No: 99/1 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2484852
Web Sitesi: www.tekniktreyler.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknik Treyler;kuru Yük Treyleri,havuz Tipi Treyler Konya firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Teknik Treyler;kuru Yük firma bilgileri. Teknik Treyler;kuru Yük adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknik Treyler;kuru Yük ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknik Treyler;kuru Yük Treyleri,havuz Tipi Treyler Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.