Teknikon İnşaat Makinaları San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
TEKNİKON 1962 yılı ortaları CEVAT CİFTÇİ tarafından "TEKNİKONİŞ" adı altında Ankarada İstanbul Caddesi üzerinde, 100 metrekarelik bir dükkânda, kurulmuştur.
Başlangıçta torna tesviye işleri ile başlanmış, bilahare asfalt makineleri ve inşaat makineleri imalatına geçilmiştir. 1972 yılında Ankara Siteler semti, Demirhendek caddesi 48 numaralı 320 metre karelik bir işyerine taşınılmış ve bu tarihten itibaren yatırımlarına hız veren kuruluşumuz, tezgâh, takım ve makine parkurunu büyük oranda artırmıştır.Kuruluşumuz 1983 yılında tüzel kişiliğe geçip, şirket olmuştur. Aynı tarihte kısa adı "OSTİM" olan Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi, Alınteri Bulvarı 196 numaralı 600 metre kare kapalı alana taşınmıştır. 1997 yılı başında ortak yapısında değişiklik yapılan, şirketin adı "TEKNİKON" olarak devam etmektedir. Şirket yönetimini oğulları ile birlikte sürdüren Cevat ÇİFTÇİ, sektördeki yaklaşık 40 yıllık büyük tecrübe birikimine ilaveten, istikrarlı gelişmesine, teknik kariyerli 2. kuşağı da aktif olarak dâhil ederek, üretimini ve hizmetlerini başarı ile sürdürmektedir. Mamulleri, Ülkenin her köşesinde kullanılmakta olan "TEKNİKON", geçmişindeki büyük tecrübe birikimi ve sağladığı haklı güveni, geleceğe taşımakta kararlıdır.

Teknikon İnşaat Makinaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknikon İnşaat Makinaları San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Aletleri
Yetkili Kişi: Yuşa Çiftçi
Adres: Alınteri Bulvarı No: 196 OSTİM / ANKARA (İlçe: Yenimahalle / Posta Kodu: 06370)
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3855507
Web Sitesi: www.teknikon.com.tr
Ürünleri
Galeriler ve ya binalar da otoparklara araç sevki için özel olarak imal edilir.
Binanızın konumu ve kaldıracağınız yük ne olursa olsun 100 kgdan 10.000kga kadar, yerinde keşif ve montaj ile yapılmaktadır.
Dış cephe boya ve sıvasında, pencere montajı ve diğer kaplama işlerinde manuel ve ya elektrikli seçenekleri ile emniyetle kullanılır.İhtiyaca göre 2 m...
Yüksek binaların temizlik işlerinde kullanılır.380 volt elektrikle kullanılır.Sepet aliminyum saç ile kapatılmıştır ve 3 emniyet tertibatı vardır.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknikon İnşaat Makinaları firma bilgileri. Teknikon İnşaat Makinaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknikon İnşaat Makinaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknikon İnşaat Makinaları San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.