Tekno Lazer Nakış Malzemeleri-kutlay Özalp

"zoru hemen yaparız,imkansız zaman alır.."

Şirket Hakkında
Tekno Lazer Nakış, İzmir ili 5747/10 SOK NO 14 MTK SİTESİ-ALTINDAĞ-İZMİR adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » İplik (Diğer) sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi KUTLAY ÖZALP dir.
Tekno Lazer Nakış
Ürün-Hizmetleri Hakkında
tekno lazer ve nakış malzemelri firması 2005 yılında izmirde kurulmuştur,firmanın ana müşteri gurubunu nakışçılar oluşturmaktadır. GUTERMAN ve KUPFER pul ipleri,MİSİNA,SCHMETZ VE GROZBECKER iğne,LUREX ve BETAREKS Simler,FALKON ve telal,KAĞIT,NAYLON ve SUDA ERİYEN tela,KK100, T650 ve T500 YAPIŞTIRICI SPREY,60/2 ALTİPİ,OLTALI DİKİŞ ve FLAME,POLYNET nakış ipleri,MOGUL MOTEX,KLUBER GRES,LAZERLİ APLİKE TELALARI,PULve daha birçok markanın İZMİR bayiliğini yürütmektedir.KEÇE konusunda sektöre hizmet veren firma RENKLİ KEÇE,APLİKELİK-NAKIŞLIK KEÇE konusunda 144 renk seçeneği ve yeni kartelası ile hizmet vermektedir..
İletişim Bilgileri
Firma: Tekno Lazer Nakış Malzemeleri-kutlay Özalp
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Diğer)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Makinaları
Yetkili Kişi: KUTLAY ÖZALP
Adres: 5747/10 SOK NO 14 MTK SİTESİ-ALTINDAĞ-İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4311041
Faks: (232) - 4310809
Web Sitesi: www.teknolazer.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tekno Lazer Nakış firma bilgileri. Tekno Lazer Nakış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekno Lazer Nakış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekno Lazer Nakış Malzemeleri-kutlay Özalp firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.