Tekrot Rot Balans

"Geçmişten Geleceğe Güvenilir Servis..."

Şirket Hakkında

Geçmişten Geleceğe Güvenilir Servis...

Tekrot Rot Balans servisi olarak Konya' da bilgisayarlı rot balans, far ayarı, travers düzeltme, dingil düzeltme, ön düzen söküm takım ve nitrojen gaz dolumu alanlarında hizmet vermekteyiz.

Tekrot Rot Balans olarak sektörde 30 yılı aşkın süredir tecbüremizi sizlere sunuyoruz. Tam otomatik bilgisayarlı sistemler ile , rot balans ayarı far ayarı ve lastik bakım tamiri firmamızda özenle yapılmaktadır.

Lastik ve jant çeşitlerimiz konusunda değişik ürün ve marka seçenekleri ile aracınıza en uygun olan lastik ve jantları siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.

Firmamız Konya bölgesinde lastik pazarı için sektördeki konumumuzu pekiştirmek, müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla, her geçen gün kendini ve ürünlerini yenileyerek hizmet kalitesini günün koşullarına göre en iyi seviyede tutmaya devam edecektir.
Tekrot Rot Balans
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tekrot Rot Balans
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
Yetkili Kişi: Muhammed Kılıç
Adres: Fatih Mh. Karatay San.Sit.Çoban Sk. No:22 Selçuklu/KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2333366
Web Sitesi: http://www.tekrot.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tekrot Rot Balans firma bilgileri. Tekrot Rot Balans adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekrot Rot Balans ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekrot Rot Balans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.