Telcon Bilişim

Şirket Hakkında
Telcon, işyerlerinin, ofislerin, kurumların, konut, otel ve fabrikaların, değişen ve gelişen haberleşme ihtiyaçlarına hızlı ve etkin servis hizmeti sunar. Telefon santrali ve çevre birimlerinin, kullanıcıların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda re - konfigüre edilmesi, güncellenmesi, kapasite arttırımı, özellik eklenmesi, özelleştirilmesi, ariza durumunda yerinde teknik destek verilmesi, sistem taşınması, dahili veya harici hat eklenmesi, kullanıcı haklarının/ayarlarının değiştirilmesi gibi hizmetlerdir. Bu servislerden yararlanmak için, son kullanıcı ile herhangi bir sözleşme yapılmasına gerek yoktur. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, hangi markadan ve modelden olursa olsun, telefon santralı ile ilgili teknik destek almak istendiğinde, azami 24 saat içerisinde yaşanılan problemin yada talebin niteliğine bağlı olarak yerinde veya uzaktan erişimle çözüm sağlanır.

Telcon, businesses, offices, institutions, residences, hotels and factories, changing and evolving needs of communication service offers fast and efficient. Telephone switchboard and peripherals, according to users' demands and needs re - configuring, updating, and capacity building, the property added, privatization, on-site technical support in case of malfunction, the system handling, the addition of an internal or external line, the user rights / services, such as changing the settings. To take advantage of these services, there is no need to make any contract with the end user. Turkey, no matter where, no matter what brand and model, request for technical support on the telephone switchboard, the maximum demand or within 24 hours, depending on the nature of the problem experienced on-site or remote access solution.
Telcon Bilişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Telcon Bilişim
Sektörü: Telekomünikasyon » Santral
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
Yetkili Kişi: Celal KIZILAY
Adres: Anıttepe Mah.Gençlik Cad. Ömer Seyfettin Sokağı No:4/5 Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2324070
Web Sitesi: www.telcon.com.tr
Ürünleri
Alcatel Santralleri ve Cwiz Call Center Teknik Servisidir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Telcon Bilişim firma bilgileri. Telcon Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Telcon Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Telcon Bilişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.